- To Αριστοτέλειο Κολλέγιο στο επιχειρηματικό και οικονομικό Πολυσυνέδριο Money Show 3 Φεβρουαρίου 2023
- Διαγωνισμός Μαθηματικών “ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ” 3 Φεβρουαρίου 2023
- Το 11o ΓΕΛ Περιστερίου στην ΝΔ Ιταλία 2 Φεβρουαρίου 2023
- Έναρξη δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων Αστρονομίας για μαθητές Δημοτικού 1 Φεβρουαρίου 2023
- Υλοποίηση Προγράμματος ERASMUS+ ΚΑ1, “Embracing Diversity, Preventing conflicts and Stimulating students Collaboration” (EDPSC). 1 Φεβρουαρίου 2023
Ενημερωτικό
Δημήτρης Νιτσιόπουλος (τακτικός αιρετός )
Ευάγγελος Τσάνης (αναπληρωτής αιρετός)
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η ιστορία επαναλαμβάνεται…
Σας ενημερώνουμε ότι αποχωρήσαμε από τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 15-11-2012 κατά την διαδικασία τοποθέτησης – επανατοποθέτησης των εκπαιδευτικών Γαλλικής γλώσσας που διατέθηκαν από το ΠΥΣΔΕ Κοζάνης, όπως ακριβώς έγινε και σε προηγούμενη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ για τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών Φυσικής αγωγής. Η πρώτη τοποθέτηση των συναδέλφων Γαλλικής γλώσσας έγινε στις 14-9-2012.
Χωρίς να εξετάζουμε αν είναι σύννομη ή όχι η απόφαση του ΠΥΣΔΕ Κοζάνης, διαμαρτυρόμαστε γιατί :
- διαταράσσεται η παιδαγωγική διαδικασία στις σχολικές μονάδες λίγες ημέρες πριν τη λήξη του τριμήνου και την παράδοση της βαθμολογίας.
- ανατρέπεται ο οικογενειακός και οικονομικός προγραμματισμός συναδέλφων, χωρίς αυτοί να φέρουν την παραμικρή ευθύνη.
Πιστεύουμε ότι η διάθεση όλων των εκπαιδευτικών θα έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή του Σχολικού Έτους με έναν καλύτερο προγραμματισμό.
Στεκόμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σε όλους τους συναδέλφους και καταγγέλλουμε καθετί που διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.
Πάντα στη διάθεσή σας.