Αρχείο
Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Τρίωρη στάση εργασίας (τις τρεις τελευταίες ώρες της πρωινής βάρδιας και τις τρεις πρώτες της απογευματινής),κήρυξε η Διδασκαλική Ομοσπονδία για  την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί  να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όλης της χώρας καθώς και στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, όπου κριθεί αναγκαίο από τα Πρωτοβάθμια σωματεία, για την  εγκύκλιο του υπουργείου που αφορά στη μείωση των οργανικών θέσεων.
    Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε., ανακοίνωσε η ΔΟΕ,  μπορούν να κηρύξουν επίσης, επιπλέον τρίωρη στάση εφόσον κρίνουν ότι βοηθά οργανωτικά τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.
    Στην Αθήνα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει  στις 2 το μεσημέρι στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής (Τσόχα 15-17).
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΕ
    Οι βάρβαρες πολιτικές λιτότητας δεν έχουν τέλος. Η εκπαίδευση υποχρηματοδοτείται, συγχωνεύεται, υποβαθμίζεται, απαξιώνεται από τις ενέργειες Κυβέρνησης και Τρόικας. Ο εκπαιδευτικός τρομοκρατείται, χειραγωγείται, απολύεται. Ο κατήφορος δεν έχει σταματημό.
    Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εξαγγέλλει τρίωρη στάση εργασίας (τις τρεις τελευταίες ώρες της πρωινής βάρδιας και τις τρεις πρώτες της απογευματινής) την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013, προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όλης της χώρας καθώς και στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, όπου κριθεί αναγκαίο από τα Πρωτοβάθμια σωματεία, για την απαράδεκτη εγκύκλιο του Υπουργείου που αφορά στη μείωση των οργανικών θέσεων.
    Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. μπορούν να κηρύξουν επίσης, επιπλέον τρίωρη στάση εφόσον κρίνουν ότι βοηθά οργανωτικά τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.
    Στην Αθήνα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 14:00 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής (Τσόχα 15-17).
Όχι στο «κούρεμα των σχολείων»
Οι μαθητές δεν είναι αριθμοί

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Στατιστικά
  • 28554Συνολικοί επισκέπτες:
  • 3Επισκέπτες σήμερα:
  • 13Επισκέπτες χτες:
  • 555Προηγούμενη εβδομάδα:
  • 1243Επισκέπτες ανά μήνα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:
Θερμοκρασία
Weather in Ptolemaida
20°
Saturday 16° 
Sunday 21° 
Monday 18°  10°
Tuesday 18° 
tiempo.com  +info