Αρχείο
Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Αν και βρισκόμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου, δυστυχώς τα κενά εκπαιδευτικών ανέρχονται σε 2.600. Συγκεκριμένα, με βάση στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, από τη Γενική Εκπαίδευση απουσιάζουν 973 εκπαιδευτικοί και από την Ειδική Αγωγή 1.615.
Δεν χρειάζονται λόγια…

Η νέα πολιτική ηγεσία για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων θα πρέπει να προχωρήσει στην κάλυψη όλων των κενών με τη διασφάλιση νέων πιστώσεων για προσλήψεις αναπληρωτών.
Ταυτόχρονα, η νέα πολιτική ηγεσία, πιστεύω θα κατανοήσει πως η κάλυψη των κενών με προσλήψεις αναπληρωτών είναι μια προσωρινή λύση. Γι’ αυτό πρέπει άμεσα να δρομολογήσει τις διαδικασίες για μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση με βάση το 60/40.
Η ομηρία χιλιάδων νέων εκπαιδευτικών πρέπει να τελειώσει.
Παράλληλα, καθίσταται αναγκαία η επανεξέταση θεμάτων που έχουν σχέση με τις πρόχειρες και αποσπασματικές ρυθμίσεις Λοβέρδου, όπως η μη αναγνώριση της προϋπηρεσίας της περιόδου 2010-2012, ο διπλασιασμός της μοριοδότησης των σχολικών μονάδων Ι, Θ κλπ.
Είναι μια ευκαιρία για τη νέα πολιτική ηγεσία να αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τη Δημόσια Εκπαίδευση και να συμβάλλει στην αναβάθμισή της.
Πάντα στη διάθεσή σας
Παληγιάννης Βασίλειος»

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Στατιστικά
  • 30264Συνολικοί επισκέπτες:
  • 0Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες χτες:
  • 20Προηγούμενη εβδομάδα:
  • 30Επισκέπτες ανά μήνα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:
Θερμοκρασία
Weather in Ptolemaida
20°
Saturday 16° 
Sunday 21° 
Monday 18°  10°
Tuesday 18° 
tiempo.com  +info