Αρχείο
Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Μια μέρα μετά τις εκλογές εγκρίθηκαν κονδύλια για υπερωριακή απασχόληση στελεχών
Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας καταδικάζει το γεγονός ότι μια μέρα μετά τις εκλογές ο βουλευτής πλέον, τέως υπουργός Παιδείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, υπέγραψε απόφαση με τον τίτλο «Έγκριση παροχής υπηρεσιών των στελεχών της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την υποστήριξη και υλοποίηση των επιμορφωτικών δράσεων στο πλαίσιο της Πράξης «Προκαταρκτικές ενέργειες για την εφαρμογή συστήματος αξιολόγησης» με κωδικό «ΟΠΣ 453588 – Οριζόντια Πράξη».

Με την απόφαση αυτή εγκρίνονται κονδύλια για την παροχή υπηρεσιών «εκτός ωραρίου εργασίας» από 15-3-2014 έως 31-10-2015 για «στελέχη» της Εκπαίδευσης (διευθυντές Π.Ε και Σχολικοί Σύμβουλοι) που ενάντια στις αποφάσεις του κλάδου εργάστηκαν για την εφαρμογή της αξιολόγησης – χειραγώγησης.

Το Δ.Σ. της ΔΟΕ που σε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα συγκρούστηκε με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας αντιστεκόμενο μαζί με χιλιάδες εκπαιδευτικούς στην προσπάθεια εφαρμογής της αξιολόγησης – χειραγώγησης και την επαναφορά στον επιθεωρητισμό, υπερασπιζόμενο το δημόσιο σχολείο της παιδαγωγικής ελευθερίας, καταδικάζει την απαράδεκτη απόφαση του τέως υπουργού Παιδείας και ζητά από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας την άμεση ακύρωσή της.

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Στατιστικά
  • 30264Συνολικοί επισκέπτες:
  • 0Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες χτες:
  • 20Προηγούμενη εβδομάδα:
  • 30Επισκέπτες ανά μήνα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:
Θερμοκρασία
Weather in Ptolemaida
20°
Saturday 16° 
Sunday 21° 
Monday 18°  10°
Tuesday 18° 
tiempo.com  +info