Αρχείο
Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Μεγάλη αναστάτωση στο χώρο των αναπληρωτών έφερε η είδηση που δημοσίευσε ο αιρετός του ΚΥΣΠΕ Δημήτρης Μπράτης και σύμφωνα με την οποία θα γίνουν νέες προσλήψεις αναπληρωτών, αλλά με νέους πίνακες και με βάση το βαθμό πτυχίου, δηλ. σύμφωνα με το νέο νόμο…

Και ενώ όλοι πιστεύαμε ότι ο νόμος αυτός θα είχε ισχύ από τη νέα σχολική χρονιά, καθώς όλοι όσοι είχαν καταθέσει χαρτιά το καλοκαίρι, τα είχαν καταθέσει με τον ισχύοντα τότε νόμο, τώρα ήλθαν τα πάνω κάτω, αφού αλλάζει η σειρά όσων απεφοίτησαν το 2011 άρδην…
Επί της ουσίας εγκρίθηκαν από την τριμελή επιτροπή του Συμβουλίου Επικρατείας οι προσλήψεις αναπληρωτών. Συγκεκριμένα :890 πλήρους ωραρίου και 28 μειωμένου.
Θα καταβληθούν προσπάθειες αυτές οι προσλήψεις να πραγματοποιηθούν εντός της εβδομάδος, καθώς θα πρέπει να βγουν οι νέοι πίνακες, να γίνουν ενστάσεις επί των πινάκων, για να διαμορφωθούν οι τελικοί, πάνω στους οποίους και θα πραγματοποιηθούν οι νέες προσλήψεις.
Να μεταφέρω την πληροφόρηση που είχαμε πριν τις γιορτές σχετικά με τις 800 τότε πιστώσεις. Θα διατεθούν στην Ειδική Αγωγή, είναι από το ΕΣΠΑ και αφορούν περιοχές του Άξονα 1.
Οι πιστώσεις αυτές είναι 400 για παράλληλη(ΠΕ κ ΔΕ), 200 για ΣΜΕΑΕ (ΠΕ κ ΔΕ)και 200 για ειδικότητες στα ΕΑΕΠ.
Οι περιοχές που καλύπτουν οι άξονες 1, 2 και 3 είναι:

Σύμφωνα με τον κ. Μπράτη: «Ο Νόμος στον οποίο ψηφίστηκε η τροπολογία για τον υπολογισμό του πτυχίου είναι ο Ν4316 κι έχει δημοσιευθεί στο ΦΕΚ 270/24-12-14, κι επειδή υπάρχει σύγχυση, διευκρινίζω:

Όσοι έχουν προϋπηρεσία κατατάσσονται με βάση την προϋπηρεσία τους. Ο βαθμός μετρά μόνο όταν υπάρχει ακριβώς ίδια προϋπηρεσία κι εφόσον το πτυχίο αποκτήθηκε την ίδια εξεταστική περίοδο. Άρα στους πίνακες προϋπηρεσίας οι αλλαγές θα είναι ελάχιστες.
Στον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας θα υπάρξουν αλλαγές σε όλους όσοι πήραν πτυχίο την ίδια εξεταστική περίοδο. Οι πίνακες θα συνταχθούν με βάση το βαθμό κι όχι με βάση την ημερομηνία λήψης του πτυχίου(μιλούμε πάντα για την ίδια εξεταστική).

Αύριο θα ανακοινωθούν, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχα, οι νέοι αναμορφωμένοι πίνακες οπότε θα δείτε και τις όποιες αλλαγές υπάρχουν. Θα δοθεί και χρόνος για ενστάσεις.

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Στατιστικά
  • 33758Συνολικοί επισκέπτες:
  • 2Επισκέπτες σήμερα:
  • 11Επισκέπτες χτες:
  • 72Προηγούμενη εβδομάδα:
  • 267Επισκέπτες ανά μήνα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:
Θερμοκρασία
Weather in Ptolemaida
20°
Saturday 16° 
Sunday 21° 
Monday 18°  10°
Tuesday 18° 
tiempo.com  +info