Αρχείο
Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Αρ. Πρωτ. 912  Αθήνα  12/6/2014

Προς      

Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. 

 

 

ΘΕΜΑ : «Παραπλανητικές» επιμορφωτικές συναντήσεις για την αξιολόγηση και εν συνεχεία μετατροπή τους.

 Έπειτα από καταγγελίες για πραγματοποίηση επιμορφωτικών συναντήσεων για τους διευθυντές σχολικών μονάδων που υπάγονται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Π.Ε. Νομού Έβρου, με την προσχηματική πρόσκληση των διευθυντών για, δήθεν,  ενημέρωση επί διοικητικών θεμάτων, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. δέχτηκε τις ίδιες ακριβώς καταγγελίες για τη χθεσινή συνάντηση για τους διευθυντές του Νομού Δράμας όπου η συνάντηση εξελίχθηκε σε «σεμινάριο» αξιολόγησης. Σήμερα πραγματοποιείται η δεύτερη συνάντηση για τη συγκεκριμένη ομάδα διευθυντών ενώ ανάλογες συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 17-18, 19-20 και 23-24 Ιουνίου.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από τα όσα το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και οι Σύλλογοι του Νομού Έβρου κατήγγειλαν αλλά και έπειτα από σχετική παρέμβαση του Συλλόγου Δράμας, οι συναντήσεις για διοικητικά θέματα, με νεώτερο έγγραφο απέκτησαν  την κανονική τους μορφή και μετονομάστηκαν σε επιμορφωτικές διημερίδες μα θέμα την αξιολόγηση.

  Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καταγγέλλει τις απαράδεκτες αυτές πρακτικές και το σκηνικό παραπλάνησης, παρανομίας  και υποτίμησης της νοημοσύνης των εκπαιδευτικών που έχουν στήσει το Ι.Ε.Π. η  Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και οι παραπάνω Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Καλεί τους διευθυντές των σχολικών μονάδων να αποχωρούν άμεσα σε παρόμοια περίπτωση όταν παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα..

  Οι διευθυντές καλύπτονται από τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει κηρύξει η Δ.Ο.Ε. (48ωρη απεργία – 3ωρη στάση εργασίας) και με τη συμμετοχή τους σε αυτές θα δώσουν δυναμική απάντηση.

 

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Στατιστικά
  • 34934Συνολικοί επισκέπτες:
  • 1Επισκέπτες σήμερα:
  • 10Επισκέπτες χτες:
  • 52Προηγούμενη εβδομάδα:
  • 19Επισκέπτες ανά μήνα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:
Θερμοκρασία
Weather in Ptolemaida
20°
Saturday 16° 
Sunday 21° 
Monday 18°  10°
Tuesday 18° 
tiempo.com  +info