Αρχείο
Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Επικαιρότητα

Εορταστικές εκδηλώσεις στο ΤΕΙ Δυτ. ΜΑκεδονίας

Στα πλαίσια του ¨2014 έτους της Μεσογείου¨ , αναπτύσσονται πρωτοβουλίες μεταξύ της Ελλάδας και της Ιταλίας για τον κοινό μας γεωγραφικό και πολιτισμικό χώρο.

Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, εστιάζοντας στις πρωτοβουλίες αυτές και με… Continue reading

Η εγκύκλιος για τις διαδικασίες υλοποίησης της Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου  

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
 Εγκύκλιο   για τις διαδικασίες υλοποίησης της Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου σε όλες τις σχολικές μονάδες της Χώρας, υπέγραψε ο υφυπουργός Παιδείας Σ, Κεδίκογλου.  Δείτε εδώ την εγκύκλιο
Επίσης ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου  Γιώργος  Πασιάς απέστειλε επιστολή προς τους   Διευθυντές,  τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων και τους Σχολικούς Συμβούλους που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της ΑΕΕ.
Δείτε εδώ την επιστολή
Το esos παρουσιάζει ακόμη το θεσμικό πλαίσιο των διαδικασιών. Δείτε εδώ Continue reading

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει την πραξικοπηματική ενέργεια της Κυβέρνησης, η οποία με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, αποφάσισε το «ξαφνικό θάνατο» της ΕΡΤ, βάζοντας έτσι με πρωτοφανή και προκλητικό τρόπο "λουκέτο" στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, στην αντικειμενική ενημέρωση και στον πλουραλισμό των ειδήσεων.

Η Κυβέρνηση, η οποία με τρόπο μεθοδικό και αυταρχικό καταργεί εδώ και καιρό, ένα-ένα τα δικαιώματα των εργαζομένων και των πολιτών, είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα την ίδια πρακτική και για άλλους Οργανισμούς του Ευρύτερου και Στενού Δημοσίου Τομέα, με μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση των μνημονιακών της δεσμεύσεων απέναντι στην Τρόικα.

Continue reading

Εκλογές Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας 30/5/13

Εγγεγραμμένοι 386

Ψήφισαν: 325

Άκυρα-Λευκά: 19

Έγκυρα: 306

Για το Δ.Σ εκλέγονται όλοι όσοι ήταν  υποψήφιοι (7) κατά σειρά ψήφων:

·        Σισμανίδης Παύλος               188 ψήφοι

·        Ασπράγκαθου Αικατερίνη      179 ψήφοι

·        Βασιλοπούλου Φρίντα            156 ψήφοι

·        Κοβάτσης Ιωάννης                 92 ψήφοι

·        Μητσάλη Αγάπη                     56 ψήφοι

·        Ηλίας Συμεών                         30 ψήφοι

·        Ιωαννίδου Ευτέρπη                8 ψήφοι

Αναπληρωματικός δεν υπάρχει.

Continue reading


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΚΛΟΓΩΝ 30-5-2013

 

1.     Η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας από 08:30 έως 12:00.

2.     Οι εκλογές θα διεξαχθούν από 12:30 την ίδια μέρα έως και 18:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας (τέρμα Νοσοκομείου).

3.     Στις εκλογές ψηφίζουμε (σύμφωνα με τα ψηφοδέλτια που σας αποστείλαμε) για Δ.Σ., Αντιπροσώπους στη ΔΟΕ, Εκλέκτορες στην ΑΔΕΔΥ και Ελεγκτική Επιτροπή, σε δύο διαφορετικές κάλπες. Οι σταυροί που μπορούμε να βάλουμε αναφέρονται πάνω στα ψηφοδέλτια.

Continue reading

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές των νηπίων και των μαθητών στις Σχολικές Μονάδες θα πραγματοποιηθούν από 1-6-2013 μέχρι 21-6-2013.

Περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Επισυναπτόμενα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (EGGRAF_MATH_2013-2014.pdf)EGGRAF_MATH_2013-2014.pdf [ΕΓΓΡΑΦΟ] 305 Kb 21/05/13 13:32

Καμία απόλυση εκπαιδευτικού

ΜΕ ΕΘΕΛΟΥΣΙΕΣ και εντός περιφέρειας θα καλυφθεί η πλειοψηφία των υποχρεωτικών μεταθέσεων. Κύκλοι του υπουργείου στον Ε : Καμία κατάργηση οργανικής θέσης .

Του ΦΑΝΗ ΚΑΛΑΝΤΖΗ

fkalantzis ependytis.gr

 Πριν από λίγους μήνες, η πολιορκία ήταν για τις αλλαγές μη αλλαγές εντέλει σε πολλές περιπτώσεις στον ακαδημαϊκό χάρτη του σχεδίου Αθηνά . Τώρα, σειρά έχει ο υπό διαμόρφωση νέος σχολικός χάρτης της χώρας που θα προκύψει από τις συγχωνεύσεις καταργήσεις, την ανακατανομή των οργανικών θέσεων, τις υποχρεωτικές μεταθέσεις των εκπαιδευτικών. Η εντεινόμενη φημολογία ενισχύει τη δικαιολογημένη αβεβαιότητα και την ανασφάλεια δασκάλων και καθηγητών για το αύριο, πάνω στις οποίες εδράζονται οι αφόρητες πιέσεις που ασκούνται σε καθημερινή βάση στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας από βουλευτές και τοπικούς παράγοντες. Με την αυτονόητη επιφύλαξη της επιβεβαίωσης στην πράξη, ο Ε μεταφέρει σήμερα την κατηγορηματική διάψευση της περιρρέουσας φημολογίας από κύκλους του υπουργείου, οι οποίοι δηλώνουν με έμφαση ότι κανείς εκπαιδευτικός δεν πρόκειται να απολυθεί (με εξαίρεση τις ποινικού χαρακτήρα υποθέσεις που έχουν τελεσιδικήσει).

Continue reading

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η τρικομματική Κυβέρνηση, λίγες μέρες πριν την έλευση της Τρόικας, διαμορφώνει το πλαίσιο για απολύσεις εξπρές, σε δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες των δανειστών.

Ήδη με το σχέδιο νόμου που κατατίθεται τις επόμενες… Continue reading

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Στατιστικά
  • 30110Συνολικοί επισκέπτες:
  • 0Επισκέπτες σήμερα:
  • 3Επισκέπτες χτες:
  • 30Προηγούμενη εβδομάδα:
  • 3Επισκέπτες ανά μήνα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:
Θερμοκρασία
Weather in Ptolemaida
20°
Saturday 16° 
Sunday 21° 
Monday 18°  10°
Tuesday 18° 
tiempo.com  +info